در حال بارگذاری

طراحی سایت داینامیک

طراحی سایت داینامیک

طراحی سایت داینامیک

قبل از اینکه در مورد سایت های داینامیک حرف بزنیم بهتر است بدانید که در مفابل طراحی سایت داینامیک ، طراحی سایت استاتیک وجود دارد. سایت های استاتیک (ایستا) به صفحاتی گفته می شود که برخلاف وب سایت های داینامیک که محتوای آن متغیر می باشد یکبار طراحی می شوند و دارای ویژگی ها و محتوای ثابت می باشد. در این نوع وب سایت امکان مدیریت وجود ندارد و برای هر بار تغییر در بدنه وب سایت می بایست از طراح وب سایت استفاده کرد در نتیجه هزینه طراحی سایت استاتیک ارزان اما بروزرسانی آن بدلیل ارتباط دائمی با طراح وب سایت مقرون بصرفه نمی باشد.

زبان برنامه نویسی این وب سایت ها از قبیل , HTML CSS , java script می باشد. وب سایت های استاتیک برای اهداف خاصی که نیاز به طراحی مجدد نباشد و یا به ندرت نیاز باشد طراحی می شوند. بعنوان مثال محتوای که رسالت و چشم انداز سازمان و یا مشخصات و ویژگی های تغییر ناپذیر از مجموعه یا شخصی را در خود جای داده است در وب سایت استاتیک جای می گیرند.

تفاوت کلی سایت استاتیک با داینامیک چیست؟

۱- اصولاً سایت های ایستا یا استاتیک، سایت هایی هستند که ضرورتی برای تغییر مداوم اطلاعات آنها احساس نمی شود. اینگونه وب سایت ها معمولاً تنها جهت معرفی کاربرد دارند. عملیات به روز رسانی محتوای سایت به ندرت صورت می پذیرد و نیازی به ارائه خدمات به هر شکل به صورت آنلاین در اینگونه سایت ها دیده نشده است. مسلماً هزینه های طراحی سایت اختصاصی برای اینگونه سایت ها کمتر از نوع دیگر است ولی در صورتی که بخواهید تغییری در وب سایت ایجاد کنید حتماً باید از طراح خود بخواهید این کار را برای شما انجام دهد چون وب سایت پنل مدیریتی ندارد. غالباً برای به روز رسانی از شما هزینه دریافت می شود.

۲- در مقابل، سایت های پویا یا داینامیک نیاز به تغییر مداوم اطلاعات و محتوا داشته و بنا به نیازمندی و کاربرد سایت، طراحی و توسعه می یابند. هزینه های طراحی سایت و نگهداری اینگونه وب سایت ها بیشتر از سایت های استاتیک بوده ولی هزینه های بعدی را در پی نخواهد داشت.

۳- در این میان میتوان به تقسیم بندی بین سایت های پویا و سایت های ایستا رسید که می توان تحت عنوان سایت های نیمه پویا به آن ها اشاره داشت. در سایت های نیمه پویا ، ضرورتی جهت تغییر محتوا و اطلاعات سایت دیده نمی شود ولی ارائه خدماتی همچون امکان ارتباط با کاربران از طریق فرم های خاص و یا ارائه خدمات و کالاهای ثابت از طریق وب سایت را می توان با برنامه نویسی بخشی از سایت فراهم نمود.

فواید سایت های استاتیک:

  • هزینه طراحی کم
  • حجم پائین محتویات
  • امنیت بالا

معایب سایت های استاتیک:

  • هزینه های به روز رسانی وب سایت
  • نبود امکانات مدیریتی
  • لزوم ارتباط با طراح سایت جهت به روز رسانی
  • وقت گیر بودن اعمال تغییرات داخل سایت
طراحی سایت داینامیک

مزایای طراحی سایت داینامیک:

– به روز رسانی سریع و آسان به صورت آنلاین توسط مدیر سیستم

– ارائه انواع خدمات تحت وب به کاربران

– گنجاندن حجم وسیعی از اطلاعات در سایت

– به روز رسانی همیشگی وب سایت طوری که مخاطب زنده بودن وب سایت شما را احساس می نماید.

– صرفه‌جويی در زمان ايجاد و به روز رسانی وب سايت ها

– امكان مديريت و به روز رسانی بدون تخصص

– انعطاف‌پذيری بسيار بالا

– توزيع مديريت سايت در سيستم بين چند نفر

– امنيت بالاتر وب ‌سايت

– کاهش چشمگير هزينه‌های نگهداری و پشتيبانی

– پشتيبانی از چند زبان

– امكان اضافه كردن امكانات سفارشی

معایب طراحی سایت داینامیک

بالا بودن هزینه سرور وب سایت داینامیک

هر چه تعداد بازدید بیشتر بشه حجم کار پردازنده سرور هم بیشتر می شود. در ضمن سرور به حافظه RAM بیشتری هم نیاز پیدا خواهد کرد. یکی از مشکلاتی که سایت داینامیک دارد هزینه سرور این نوع سایت ها بیشتر است. البته این مسئله ارتباط مستقیم با تعداد بازدید دارد و معمولا برای سایت های کم بازدید این هزینه زیاد نیست.

مشکلات امنیتی سایت داینامیک

خطرات امنیتی سرور همیشه وجود دارد اما این خطرات روی وب سیات های داینامیک بیشتر است. مسلماً هیچ کسی جز صاحب سایت نباید به بانک اطلاعاتی سایت دسترسی داشته باشد. برای جلوگیری از دسترسی سایر افراد باید تدابیر امنیتی برای بانک اطلاعاتی در نظر گرفته شود. کوچک ترین اشتباه در مسائل امنیتی بانک اطلاعاتی و برنامه نویسی سایت کار را برای حمله هکر ها ساده می کند.

مشکلات مربوط به برنامه نویسی سایت داینامیک

یکی از مشکلات بزرگ سایت های داینامیک این است که اگر سایت آماده شده باشد و بخواهید سایت را به برنامه نویس دیگری بسپارید، کار برای برنامه نویس جدید خیلی سخت می شود. چون باید همه کد های برنامه نویس قبلی رو خوانده تا بتواند تغییرات جدید را انجام دهد. این مسئله برای صاحب سایت مشکلی درست نمی کند چون اصلاً صاحب سایت درگیر این مشکلات نیست اما مشکل اینجاست که برنامه نویس جدید برای اعمال تغییرات به زمان بیشتری نیاز دارد.

طراحی وب سایت داینامیک

وب سایت داینامیک با دو روش مختلف ساخته می­ شود

وب سایت داینامیک مبتنی بر سیستم های مدیریت محتوی یا CMS

CMS در واقع یک نرم افزار آماده برای مدیریت اطلاعات سایت است. در این روش برنامه نویس یک نرم افزار CMS رو برای شما به صورت سفارشی تغییر می دهد. حجم برنامه نویسی در این روش بسیار کمتره بنابراین هزینه ساخت سایت هم به مراتب کمتر است . معمولا مشکلات امنیتی این روش کمتر و در حال حاضر اکثر طراحان سایت از CMS های WordPress , Joomla , Drupal , Prestashop استفاده می کنند.

وب سایت داینامیک با برنامه نویسی اختصاصی

در این روش نرم افزار مدیریت اطلاعات سایت از ابتدا تا انتها برنامه نویسی می شود. احتمال وقوع اشتباه امنیتی بیشتر می شود به همین دلیل دستمزد برنامه نویسی این نوع سایت ها بسیار بالاست و هر کسی توان پرداختش را ندارد. خوبی این روش این است که همه چیز کاملاً اختصاصی برنامه نویسی می شود. از ابتدا تا انتهای کار توسط برنامه نویس انجام خواهد شد. ساخت بانک اطلاعاتی، صفحات مربوط به اضافه کردن اطلاعات، حذف اطلاعات، ویرایش اطلاعات، امکانت جستجو و …

هزینه طراحی سایت داینامیک

از آن جایی که طراحی سایت داینامیک بسیار پیچیده تر از سایت استاتیک است هزینه ساخت یک سایت داینامیک بیشتر خواهد بود. میزان پیچیدگی وب سایت ( برنامه نویسی و بانک اطلاعاتی ) و سابقه کاری برنامه نویس هزینه طراحی سایت داینامیک رو تعیین می کند. فریب قیمت پایین را نخورید چون مسائل امنیتی شوخی بردار نیست. کار طراحی سایت را به افراد متخصص بسپارید.

شرکت طراحی سایت در قزوین دیناوب با بکارگیری افراد متخصص در زمینه برنامه نویسی و طراحی سایت بهترین خدمات را در این زمینه به شما ارائه می دهد.

, , , ,
اشتراک گذاری:

گذاشتن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته بندی ها

آخرین مطالب